Professionele websites -Wat kan ik van een dotfoxy website verwachten?

Een website van dotfoxy wordt gebouwd in 3 simpele stappen en vervolgens ook onderhouden. Doordat jij zelf een template kiest, weet je wat je kan verwachten van het eindresultaat.

Wij maken jouw website uniek, door het aanpassen van kleur en typografie. Vervolgens passen wij jouw huisstijl toe op de website.
voor elke branche een website. voorbeelden image

1: Maak een keuze uit ons aanbod van templates ontworpen door onze eigen webdesigners

Op deze website vind je een overzicht van al onze templates. Alle templates zijn ontworpen voor een specifieke branche en biedt je alles wat nodig is om jouw bedrijf online te promoten en jouw diensten/producten te verkopen. Daarnaast kan je overige wensen/toevoegingen aan ons doorgeven bij de aanvraag.

2: Stuur jouw tekst, afbeeldingen, video, branding en andere benodigdheden

Na de aanvraag stuur je ons de benodigde teksten die je op de website wilt laten plaatsen. Daarnaast hebben wij afbeeldingen en eventueel video en/of andere media bestanden nodig om de website te vullen. Voor het uniek maken van jouw website vragen wij om branding toe te sturen (logo, lettertype, visitekaartjes etc), zodat wij dit kunnen toepassen op de website. Heb je nog geen branding? Vertel ons de gewenste uitstraling, kleuren en lettertype. Dan gaan wij hiermee aan de slag!

3: Wij bouwen jouw website met jouw input en aan de hand van de gewenste uitstraling

In deze fase gaan wij de website bouwen, hier passen wij teksten, afbeeldingen, typografie en kleur aan. Eventueel opgegeven aanpassingen, extra pagina's en add-ons voegen wij toe. Ons doel is het maken van een unieke website die perfect past bij jouw onderneming.

4: Hosting, domein en onderhoud via ons servicepakket

Nadat het bouwen van jouw website is afgerond verzorgt dotfoxy de hosting, domeinnaamregistratie en onderhoud van de website. Een vast bedrag per maand, geen verborgen kosten. Op de prijzen pagina kun je zien wat allemaal is inbegrepen.

Transparante en betaalbare prijzen

Ons uitgebreide aanbod aan templates hebben dezelfde prijzen. Bij een basis website betaal je éénmalige €95,- en vervolgens 14,95 voor hosting, domein en onderhoud. Bij een e-commerce website betaal je éénmalige €195,- en vervolgens 19,95 voor hosting, domein en onderhoud. Bovenop de templates met bijbehorende modules kun je extra modules aanschaffen zoals een blog module, ook kun je extra diensten toevoegen zoals bijvoorbeeld logo design.

Gratis demo

Nog niet 100% overtuigd? en wil je graag voordat je beslist weten hoe jouw nieuwe website er uit komt te zien? Vraag nu gratis en geheel vrijblijvend een demo aan.