Over dotfoxy -Wij maken MKB'ers, ZZP'ers en starters meer succesvol online

Dotfoxy is ontstaan om bedrijven met een kleiner budget te helpen hun bedrijf goed neer te zetten in de digitale wereld. Dit doen wij doormiddel van betaalbare goed ontworpen websites aan te bieden.

Prachtige en goed functionerende websites zonder een groot budget

Een website op maat laten maken kost al snel boven de 700 tot soms wel duizenden euro's. Niet elke ondernemer heeft of wil een groot bedrag uitgeven voor het bouwen van een website. Er zijn natuurlijk mogelijkheden om zelf een website te bouwen via 1 van de online tools, maar jij bent natuurlijk zelf geen webdesigner/bouwer, daarnaast kost het veel tijd en ziet de website er vaak niet uit zoals je zou willen.

Onze oplossing: professioneel ontworpen website templates. De templates zijn speciaal ontworpen voor een specifieke branche. Je kunt zelf een template kiezen als beginpunt voor jouw website, aan de hand van jouw wensen bouwen wij de website. Bij dotfoxy betaal je voor een template slechts €95,-, vervolgens verzorgen wij de hosting, domein en onderhoud voor slechts €14,95 per maand. Zo heb je een unieke website zonder een grote investering.

Onze kernwaarden

01

Verplaatsen in de ondernemer

Onze templates zijn ontworpen met de behoeften van ondernemers in een specifieke branche in gedachten. Daarom hebben wij niet gekozen voor een "one size fits all" aanpak, maar hebben we pagina's, secties en functies speciaal ontworpen en gebouwd voor de branche waar het template voor bedoeld is.

02

Kwaliteit is niet alleen voor de grote bedrijven

Een goede op maat gemaakte website kan al snel in de duizenden euro's oplopen. Voor bedrijven met een groot budget is dit geen probleem. Wij willen de kleine ondernemer hoge kwaliteit bieden doormiddel van slimme oplossingen. Deze gedachtegang voeren wij door in al onze producten.

03

Unieke eindresultaten. Geen website het zelfde!

Vaak zie je bij websites gebouwd op basis van een template dat ze exact hetzelfde eruit zien. Dotfoxy gaat verder dan alleen het aanpassen van tekst en media. Wij passen de huisstijl toe van uw huidige branding of ontwikkelen in samenspraak met de klant een gewenste uitstraling voor de website.

04

Transparantie en duidelijkheid

Geen verassingen achteraf! Wij vinden het belangrijk dat onze klanten weten wat ze kopen en achteraf tevreden zijn met het resultaat. Met deze reden zijn wij zeer transparant in het communiceren van onze diensten, wat krijg je voor je geld? Daarnaast tonen wij demo's van onze templates zodat je goed kunt zien wat je koopt.

05

Bouw het ideaal

Doordat wij ons verplaatsen in de ondernemer, weten wij goed wat zij nodig hebben voor een succesvolle website voor de branche waarin zij zich bevinden. Daarnaast bieden wij add-ons aan zodat de website geheel aan de wensen van de ondernemer kan voldoen.

Het concept

Jouw dot nl, dot eu, dot com bij dot foxy! Zo slim als een vos is het concept van dotfoxy en zo prachtig als een vos zijn de templates die wij aanbieden. Voor een klein budget toch een hoogwaardige goed ontworpen website aanbieden is ons doel. Dit lossen wij op door op maat websites te ontwerpen voor een specifieke branche en deze te gebruiken als template voor de websites voor onze klanten. Hierdoor hoeven wij minder tijd te investeren in het ontwerpen en bouwen van de pagina's, functies et cetera. Met deze reden kunnen wij deze kwalitatieve websites goedkoper aanbieden en heb jij als ondernemer voor een klein budget een goed functionerende, prachtig ontworpen website. Doordat wij de tekst, afbeeldingen, kleuren, lettertypes aanpassen en daarnaast uw huisstijl in alles toepassen krijg je een geheel unieke website. Indien onze templates niet volledig bieden wat je nodig hebt, kunnen wij extra pagina's en functies op maat toevoegen.